otthoni nyomozás

A Vajdahunyadvár szelleme

Kezdődjön a kaland!

Bátor kalandorok, de jó, hogy itt vagytok!

Tegnap bejelentés érkezett a SZIVI, vagyis a Szellemek Internacionális Védelmi Irodájának budapesti kirendeltségéhez, hogy  szellemet vagy szellemeket láttak a Vajdahunyadvárban. 

Sajnos SZIVI magyar ügynökei jelenleg Londonban dolgoznak, mert kísértet-vészhelyzet van a  Buckingham Palotában, tehát a budapesti irodának segítségre van szüksége.

A feladat: meg kell találni a szellemet, és azonosítani kell a célját. Ha megfejtitek, miért van még mindig ezen a létsíkon, és megtöritek az átkot, a lélek továbbléphet.

Elvállaljátok a feladatot? Reméljük a válasz igen, hiszen a Vajdahunyadvár közkedvelt célpontja a sétálóknak, és semmi szükség a pánikra. Ha belevágtok, akkor bizonyítsátok a rátermettségeteket! Fejtsétek meg a titkárnő telefonszámát, és az ügy kódolt nevét. Fontos! Előfordulhat, hogy később is szükségetek lesz a titkárnő segítségére, így a telefonszámot érdemes felírnotok!

Ha ezt az ikont látjátok, az az információ később is kellhet majd!

Telefonszám:   4G 8C 2I 0G 5D 8C 1J

Az ügy kódveve:   1B 4C 6B 1H 3I 2F 7G 5J 8E

Előszőr írd be a telefonszámot (szóköz nélkül), ha jó akkor utána (a telefonszám kitörlése után)  az ügy kódnevét (csupa kisbetűvel). Sok szerebcsét!

[wptrigger id=22]