12-50 fő számára keres programot Budapesten?

Már régóta keresgél egy  igazán jó hangulatú szabadtéri  programot? Ahol nem kell időpontot foglalni, önállóan indítható?

Ahol szabadtéren, jó levegőn és szép környezetben vannak, és közben különböző, változatos feladatok tarkítják a sétát?

Ne keresse tovább!

A Városliget Budapestnek az a szelete, ahol a múlt találkozik a mával. Tele van kultúrtörténeti csemegével, ugyanakkor remek lehetőséget ad az aktív kikapcsolódásra is. A Léghajó játszótér, a Királydomb kiváló helyszínei a játékos séta utáni energia levezetésének. 

Mobiltelefonnal játszható csapatjátékot kínálunk

14-99 éveseknek!

Miről is van szó pontosan? Hat csapat indul a Hősök teréről hat különböző állomáshoz. A séta során a csapatok két alkalommal találkoznak, és összeteszik az addig megszerzett tudásukat, és végül közösen kell megoldani a küldetést! 

A játék során a Ligetben található épületek, feliratok segítségével kell megoldani egy-egy feladatot. Mindenhol építettünk bele segítséget is, így lehetetlen elakadni, és a nyomozás megajándékozza a résztvevőket a sikerélmény érzésével.

Minden instrukciót a játék során a telefonjukról tudnak leolvasni. A játék webes alapú, csupán mobilinternet szükséges hozzá.

A játék témája

Káhán Albert magándetektívnek szüksége van egy nagyon fontos telefonszámra, de ő most sajnos nem tud a nyomozás helyszínére érkezni. Így Nektek kell segíteni felgöngyölíteni a rejtélyt.

A nyomozás izgalmas egyszerű élményt ad

A nyomozás díja a teljes csoport részére összesen: 20.000 Ft 
Kérje a játékot e-mailben a gameofcityhun@gmail.com e-mail címen!

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

A játék díját átutalással rendezheti, majd e-mailen küldjük a 6 csapat QR kódját, belépési jelszavát, és a játék során megszerzett kultúrtörténeti tudást tesztelhető kérdéssort. (Ez utóbbi nem a játék része, de extra jutalomért bevethető)

Ezeket kinyomtatva indulhat is a játék!