Osztálykirándulás programot keres Budapesten?

Már régóta keresgél egy  igazán jó hangulatú osztálykirándulás programot? Ahol a diákok is jól érzik magukat, de mégis tanulnak közben valamit?

Ahol szabadtéren, jó levegőn és szép környezetben vannak?

Ne keresse tovább!

A Városliget Budapestnek az a szelete, ahol a múlt találkozik a mával. Tele van kultúrtörténeti csemegével, ugyanakkor remek lehetőséget ad az aktív kikapcsolódásra is. A Léghajó játszótér, a Királydomb kiváló helyszínei a játékos séta utáni energia levezetésének. 

Mobiltelefonnal játszható csapatjátékot kínálunk felső tagozatos diákoknak.

Miről is van szó pontosan? Hat csapat indul a Hősök teréről hat különböző állomáshoz. A séta során a csapatok két alkalommal találkoznak, és összeteszik az addig megszerzett tudásukat, és végül közösen kell megoldani a küldetést! 

A játék során a Ligetben található épületek, feliratok segítségével kell megoldani egy-egy feladatot. Mindenhol építettünk bele segítséget is, így lehetetlen elakadni, és a nyomozás megajándékozza a résztvevőket a sikerélmény érzésével.

Minden instrukciót a játék során a telefonjukról tudnak leolvasni. A játék webes alapú, csupán mobilinternet szükséges hozzá.

A játék témája

Káhán Albert magándetektív régi porosodó ügyében új nyom bukkant fel, de ő most sajnos nem tud a nyomozás helyszínére érkezni, így a diákoknak kell segíteni felgöngyölíteni a rejtélyt.

A nyomozás izgalmas egyszerű élményt ad

A nyomozás díja a teljes csoport részére összesen: 20.000 Ft 
Kérje a játékot e-mailben a gameofcityhun@gmail.com e-mail címen!

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

A játék díját átutalással rendezheti, majd e-mailen küldjük a 6 csapat QR kódját, belépési jelszavát, pedagógusoknak pedig a csapatok útvonalát tartalmazó táblázatot, és a játék során megszerzett kultúrtörténeti tudást tesztelhető kérdéssort. (Ez utóbbi nem a játék része, de extra jutalomért bevethető)

Ezeket kinyomtatva indulhat is a játék!