Nyomozás a várban

5.500 Ft

Indulási pont: Mátyás templom, Budai Vár

Téma: Egy varázsló elrejtett egy varázsigét a Budai Várban. Végig kell járni a rejtvényekkel tűzdelt utat, hogy megtaláljátok a varázsigét.

A séta nagyjából 3 km hosszú, a nyomozás összesen 60-90 perc hosszú.

A városi nyomozásokat úgy alakítottuk ki, hogy a képzelet, és a valóság keveredjen. Legyen benne kaland, izgalom, és egy csipetnyi kultúrtörténet.

A feladatok nehézsége: közepes. Ajánlott korosztály 8-99 évesig. Játszható egyedül is, 1-6 főnek ajánljuk. Kifejezetten jó családi móka lehet végigsétálni a rejtvényekkel teli utat. Ajánljuk még pároknak, különleges randi lehet összehajolni egy telefon felett, és közösen gondolkodni a feladványokon. Ha csupán egy kalandos városi sétára vágysz, akkor is érdemes bennünket választani.

A vásárlás után, a visszaigazoló e-mailben találsz egy linket és egy kódot, ezzel indíthatjátok önállóan a játékot, amikor nektek tetszik. A link, és a kód 3 hónapig lesz érvényes.

2022. szeptember 1-jétől sajnos nincs módunkban cégek számára szolgáltatni, játékaink csak magánszemélyek számára érhetők el. Ha átutalással fizetnél, inkább, írj e-mailt a gameofcityhun@gmail.com címre. Ha ajándékba vásárolod, a pénztárnál ezt jelezd a rendelési informácóknál, ebben az esetben e-mailen küldünk majd egy nyomtatható kupont!