Ha kültéri kalandot keresel

Városi nyomozások

A Városliget rejtélye

Kövesd a nyomokat!

A Hősök terétől kövesd a nyomokat, melyek során bebarangolhatod a Liget múltját. Az út során rejtvények bukkannak fel, melyek megfejtésre várnak.

Egy kellemes séta közben fedezd fel a Városliget ismeretlen titkait!

Margitszigeti nyomozás

Érezd magad kincsvadásznak!

A Zenélő kúttól indul a séta a mindig csodás Margitszigeten. A feladatod egy jelszó megtalálása, melyhez rejtvények során vezet az út.

Élvezd a sziget egyedi hangulatát, és ismerd meg titkait!

Séta a Budai Várban

EGY VARÁZSIGE NYOMÁBAN

A 19. században egy olasz varázsló a Budai Várban rejtett el egy varázsigét. Járd végig rejtvényekkel teli ösvényt, ami végül eljuttat a megoldáshoz.

Romantikus helyszín és számos izgalmas kultúrtörténeti csemege vár!

Indulj el a városban, és találd meg a nyomokat!

Hogyan is kell játszani?

Az ember ösztönösen szeret kutatni, keresni, megoldásokat találni.

A városi nyomozás egy olyan lehetőséget kínál, ahol a detektívek bőrébe bújhattok, és önállóan eredhettek a titok nyomába. Nem kell időpontot foglalni, másokhoz alkalmazkodni, belevághattok hétköznap délelőtt, vagy hajnali kettőkor is. Szükségetek lesz egy okostelefonra internetkapcsolattal, kényelmes cipőre, és vállalkozó szellemre.

A városi nyomozásokat úgy alakítottuk ki, hogy a képzelet, és a valóság keveredjen. Legyen benne kaland, izgalom, és egy csipetnyi kultúrtörténet. Játszható egyedül is, de kifejezetten jó családi móka lehet végigsétálni a rejtvényekkel teli utat. Ajánljuk még pároknak, különleges randi lehet összehajolni egy telefon felett, és közösen gondolkodni a feladványokon. Ha csupán egy kalandos városi sétára vágysz,  akkor is érdemes bennünket választani.

A vásárlás után egy linket küldünk e-mailen, melynek segítségével indul a játék.

2022. szeptember 1-től csak magánszemélyeknek értékesítjük játékainkat.