MANÓKALAND - KINCSKERESŐ NYOMOZÁS

Karácsonyi különkiadással jelentkezünk!

A Game of City küldetések mobiltelefonnal játszható nyomozós kalandok, ahol a séta során különféle feladatokat kell megoldani a helyszínen lévő táblák, szobrok, épültetek segítségével.

Manókaland játékunkat elsősorban családoknak ajánljuk, de pároknak, és baráti társaságoknak is kikapcsolódást nyújthat a feladatokkal tűzdelt séta a Városligetben.

Vendel egy huncut karácsonyi manó, akinek valami titkos dolga akadt a mi Városligetünkben, és a játék az ő útját követi.

→  A játék során találtok majd segítséget is, nem akadhattok el!

→  Ha világosban játszotok, kicsit könnyebb dolgotok lesz, de ha naplemente után nyomoztok, akkor a Városliget igazán mesés arcát mutatja majd! Minden nyom leolvasható lesz így is, ha megvilágítjátok valamivel.

→ A játék felnőtt kíséretében már 6-7 éves kortól ajánlott, egészen 99 éves korig. A feladatok különböző nehézségűek, van, amit a kisebbek is meg tudnak oldani, de van, amit csak a nagyobbak. Teljes értékű szórakozás az egész családnak!

HOL ÉS MIKOR?

A játék a Városligetben zajlik, a Hősök tere és a Vajdahunyadvár környékén.

Összesen nagyjából 2 km séta.

A játék 2022. december 3. és 2023. február 28. között elérhető

JÁTÉK INFORMÁCIÓK

A játékhoz nincs szükség applikációra, csupán egy okostelefonra, Internet kapcsolattal.

A vásárlás után egy e-mailt kapsz, melyben benne lesz az indító oldal, és a kezdőkód.

Bármikor játszhatsz vele, amikor neked kényelmes!

Vedd meg ajándékba!

A játék nem szorosan karácsony tematikájú, így február 28-áig játszható lesz! Ha ajándékba vásárolod, a kosárnál, a megjegyzés rovatnál jelezd ezt nekünk, és a vásárlás után néhány órával küldünk egy nyomtatható kupont, melyet át tudsz adni ajándékba!