2/18

A TITI Központja

Siker! Suhan veled lefelé a lift.

Sok emeletet mész lefelé. Amikor megérkezel, nagy örömmel fogadnak, és a technikusok elkezdenek felkészíteni az időutazásra. Kapsz egy karkötőt, ami tulajdonképpen maga az időgép, ebbe kell majd beütni mindig a kódot, ha ugrani akarsz.

A füledben elhelyezik ISTÁR-t (Időügynököket Segítő Tanácsadó Általános  Robot), ami egy mikro méretű egység. Ő lát el az utadon információkkal és útmutatással. Végül a derekadra rácsatolnak egy övet, ez pedig az álcázásodat szolgálja, hogy a külsőd mindig illeszkedjen az adott korba.

Eközben egy ügynök ismerteti a feladatot. Ők már többször próbáltak ugrani, hogy megakadályozzák az időhurkot, de valami mindig visszaveti őket ide, muszáj, hogy külsős próbálkozzon. Abban bíznak, hogy az idő folyamában telepített ügynökök tudják a megoldást az időhurokra. Minden korban fel kell keresned egy ügynökünket, akinek mondanod kell egy jelszót, hogy felismerjen. A jelszót  mindig az adott korban találod meg. ISTÁR segíteni fog, ne aggódj!

Nem tudjuk, hová mész először. A karkötődbe üsd be az alábbi feladvány megoldását! Jó utat! Nagyon bízunk benned!

Párosítsd össze a személyeket a születési országukkal. Majd a betűket tedd abc sorrendbe, és írd be a kódot, ilyen formában: A1B2C3D4.

 

A kód

 

[wptrigger id=77]

Kérhetsz segítséget, vagy megnézheted a megoldást

A személyek a következők: Shakespeare, Napóleon, Julius Caesar, és egy vadnyugai cowboy. Melyik város képe tartozik ahhoz az országhoz, ahol születtek? 

F2H9R3Y5