A küldetés

Titkos dolog ez, de nektek elárulom, hogy Budapestnek van egy szuperhőse. Én vagyok az, ott fent a képen, teljesen átlagember külsőm van.

Ha azonban kimondok egy bizonyos titkos jelszót, tudjátok, mint az az amerikai kölyök, a Shazam, na akkor átváltozom szuperhőssé. Képes vagyok befolyásolni a gondolatokat. 

Most azonban irtó nagy gáz van, mert akadt egy méltó ellenfelem. A fickó utálja a gyerekeket, és sajnos ő is képes a gondolatokat befolyásolni. Ez a hapsi észrevétlenül a közelembe férkőzött, és kivette a fejemből a titkos jelszót, amivel aktiválom a szupererőm. Aztán bezárt egy pincébe. Mázli, hogy a titkos telómat nem találta meg, így tudtam ezt a segélykérő üzenetet megírni. És most  arra készül, hogy befolyását felhasználva eltörli a nyári szünetet. 

De még nincs minden veszve, elrejtettem a Margitszigeten a jelszót, ami aktiválja a szuperőm. Ti megtaláljátok, elkülditek nekem, én pedig elfeledtetem vele az őrült tervét, és jöhet a nyári szünet! Oké-zsoké? Négy részre daraboltam a jelszót, így az a leghatékonyabb, ha négy csapatban dolgoztok. Rajtatok múlik, hogy megmarad-e a nyári szünet… nem kicsi a tét, de én bízom bennetek!!

Nagyon fontos, hogyha találkoztok egymással az úton, csináljatok úgy, mintha nem ismernétek egymást, mert ha a gonosz észreveszi, hogy a jelszó nyomában csapatok járnak, akkor azonnal cselekedni fog, és nem lesz esélyetek megmenteni a helyzetet. Szóval psszt!! 

A közös kezdőpontot a lenti helyszínen találjátok, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előtti kis téren. Beépített ügynökeim, a tanárok itt adják majd át a csapatoknak az indító titkos kódot. Ezt írjátok be a lenti mezőbe, és kövessétek az utasításokat!

HAJRÁ!

[wptrigger id=137]