Szabadtéri, csapatban játszható programot keres kollégáival, vagy barátaival?

Ne keresse tovább!

Mobiltelefonnal játszható csapatjátékot kínálunk! Szülinapra, csapatépítésre, legény, vagy lánybúcsúra!

Miről is van szó pontosan?  A csapatoknak egy közös megoldást kell összerakni a nyomozás végén. A kezdőpont és a végpont tehát közös, de külön utakon szerzik meg a szükséges információkat. Négy csapat, négy különböző útvonal. 

A játék során 7 helyszínt kell a csapatoknak felkeresni a Margitszigeten, és az ott található épületek, feliratok segítségével megoldani egy-egy feladatot. A Margitsziget azon túl, hogy minden évszakban gyönyörű, számtalan történelmi és kultúrtörténeti csemegét rejt, ezeket használjuk a játék során. Mindenhol építettünk bele segítséget is, így lehetetlen elakadni, és a nyomozás megajándékozza a résztvevőket a sikerélmény érzésével.

Minden instrukciót a játék során a telefonjukról tudnak leolvasni. A játék webes alapú, mobilinternet szükséges csupán hozzá.

A játék összekovácsol!

A nyomozás izgalmas egyszerű élményt ad

A nyomozás díja a teljes csoport részére összesen: 20.000 Ft 
Kérje a játékot e-mailben a gameofcityhun@gmail.com e-mail címen!

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

A játék díját átutalással rendezheti, majd e-mailen küldjük a 4 csapat QR kódját, belépési jelszavát tartalmazó pdf fájlt, és egy kis térképet a könnyebb tájékozódás kedvéért. Ezeket kinyomtatva akár azonnal indulhat is a játék. Nem kell időpontot egyeztetni.