Szabadtéri, csapatban játszható programot keres kollégáival, vagy barátaival, osztálykirándulásra?

Ne keresse tovább!

Mobiltelefonnal játszható csapatjátékot kínálunk! Szülinapra, csapatépítésre, legény, vagy lánybúcsúra!

Miről is van szó pontosan?  A csapatoknak egy közös megoldást kell összerakni a nyomozás végén. A kezdőpont és a végpont tehát közös, de külön utakon szerzik meg a szükséges információkat. 

A margitszigeti játékban 4 csapat játszik, a városligetiben 6 csapat indul útnak.

A játék során a csapatoknak a parkban található épületek, szobrok, feliratok segítségével kell megoldani egy-egy feladatot, hogy megtalálják a következő állomást. A Margitsziget és a Városliget azon túl, hogy minden évszakban gyönyörűek, számtalan történelmi és kultúrtörténeti csemegét rejtenek, ezeket használjuk a játék során. Mindenhol építettünk bele segítséget is, így lehetetlen elakadni, és a nyomozás megajándékozza a résztvevőket a sikerélmény érzésével.

Minden instrukciót a játék során a telefonjukról tudnak leolvasni. A játék webes alapú, mobilinternet szükséges csupán hozzá.

A játék összekovácsol!

A nyomozás izgalmas egyszerű élményt ad

A nyomozás díja a teljes csoport részére összesen: 20.000 Ft helyett

2022. augusztus 31-ig 10.000 Ft

Kérje a játékot e-mailben a gameofcityhun@gmail.com e-mail címen.

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

A játék díját átutalással rendezheti, majd e-mailen küldjük a csapatok QR kódját, belépési jelszavát tartalmazó pdf fájlt, és egy kis térképet a könnyebb tájékozódás kedvéért. Ezeket kinyomtatva akár azonnal indulhat is a játék. Nem kell időpontot egyeztetni.