8-40 főnek keres programot keres Budapesten?

Már régóta keresgél egy  igazán jó hangulatú szabadtéri  programot? Ahol nem kell időpontot foglalni, önállóan indítható?

Ahol szabadtéren, jó levegőn és szép környezetben vannak, és közben különböző, változatos feladatok tarkítják a sétát?

Ne keresse tovább!

A Margitsziget azon túl, hogy minden évszakban gyönyörű, számtalan történelmi és kultúrtörténeti csemegét rejt. Tökéletes helyszín egy fél napos kiránduláshoz. De a program szervezésének gondját levesszük a válláról!

Mobiltelefonnal játszható csapatjátékot kínálunk 13-tól 99 éves korig!

Miről is van szó pontosan? Négy csapat, négy különböző útvonal, de a végén közösen kell megoldani a küldetést! A játék során 7 helyszínt kell a játékosoknak felkeresni a Margitszigeten, és az ott található épületek, feliratok segítségével megoldani egy-egy feladatot. Mindenhol építettünk bele segítséget is, így lehetetlen elakadni, és a nyomozás megajándékozza a résztvevőket a sikerélmény érzésével.

Minden instrukciót a játék során a telefonjukról tudnak leolvasni. A játék webes alapú, mobilinternet szükséges csupán hozzá.

A játék témája

Danubio, egy magyar szuperhős elfelejtette a szupererejét aktiváló jelszót. A csapatok feladata a Margitszigeten végigjárni a feladatokkal tűzdelt útvonalakat, hogy végül összeálljon a jelszó, ami eszébe juttatja újra a szupererejét.

A nyomozás izgalmas egyszerű élményt ad

A nyomozás díja a teljes csoport részére összesen: 20.000 Ft 
Kérje a játékot e-mailben a gameofcityhun@gmail.com e-mail címen!

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

A játék díját átutalással rendezheti, majd e-mailen küldjük a 4 csapat QR kódját, belépési jelszavát, és a játék során megszerzett kultúrtörténeti tudást tesztelhető kérdéssort. (Ez utóbbi nem a játék része, de extra jutalomért bevethető)

Ezeket kinyomtatva indulhat is a játék!