Osztálykirándulás programot keres Budapesten?

Már régóta keresgél egy  igazán jó hangulatú osztálykirándulás programot? Ahol a diákok is jól érzik magukat, de mégis tanulnak közben valamit?

Ahol szabadtéren, jó levegőn és szép környezetben vannak?

Ne keresse tovább!

A Margitsziget azon túl, hogy minden évszakban gyönyörű, számtalan történelmi és kultúrtörténeti csemegét rejt. Tökéletes helyszín egy fél napos kiránduláshoz. De a program szervezésének gondját levesszük a válláról!

Mobiltelefonnal játszható csapatjátékot kínálunk felső tagozatos diákoknak.

Miről is van szó pontosan? Négy csapat, négy különböző útvonal, de a végén közösen kell megoldani a küldetést! A játék során 7 helyszínt kell a játékosoknak felkeresni a Margitszigeten, és az ott található épületek, feliratok segítségével megoldani egy-egy feladatot. Mindenhol építettünk bele segítséget is, így lehetetlen elakadni, és a nyomozás megajándékozza a résztvevőket a sikerélmény érzésével.

Minden instrukciót a játék során a telefonjukról tudnak leolvasni. A játék webes alapú, mobilinternet szükséges csupán hozzá.

A játék témája

Danubio, egy magyar szuperhős elfelejtette a szupererejét aktiváló jelszót. Ami azért óriási baj, mert így nem tudja megakadályozni, hogy eltöröljék az őszi szünetet. A diákok feladata a Margitszigeten csapatokban végigjárni a feladatokkal tűzdelt útvonalakat, hogy végül összeálljon a jelszó.

A nyomozás izgalmas egyszerű élményt ad

A nyomozás díja a teljes csoport részére összesen: 20.000 Ft 
Kérje a játékot e-mailben a gameofcityhun@gmail.com e-mail címen!

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

A játék díját átutalással rendezheti, majd e-mailen küldjük a 4 csapat QR kódját, belépési jelszavát, pedagógusoknak pedig a csapatok útvonalát tartalmazó táblázatot, és a játék során megszerzett kultúrtörténeti tudást tesztelhető kérdéssort. (Ez utóbbi nem a játék része, de extra jutalomért bevethető)

Ezeket kinyomtatva indulhat is a játék!