6/17

A hasítás

Másnap a lány beállított hozzám egy nyakkendővel.

Erős bűbájjal volt átitatva, nem éreztem meg. Ahogy megérintettem, a testem elporladt, a lelkem pedig darabokra szakadt. De az, hogy veled beszélek most, azt bizonyítja, hogy a boszi számításába hiba csúszott.

Óriási szerencsém volt, vagy egy hátsó megérzés vezetett a varázslat időpontjának kiszámolásában, már nem tudom. De aznap részleges napfogyatkozás volt Budapesten, és emiatt az átok nem teljesen úgy hatott, ahogyan szerették volna. A testem ugyan elporladt, és a lelkem is több darabra szakadt, de a lélekrészek lakhelyet találtak, beköltöztek néhány, számomra fontos szoborba itt a Várban.

Keresd meg a dátumot, amikor a varázslat történt. Használd az internetet a kereséshez, úgy hallottam az nagyon pompás dolog mostanában.

Az év számjegyeinek összege: 17. Ez volt az az év, amikor megnyitott az Ifipark a mostani Várkert Bazár területén, bemutatták a West Side Storyt, és megszületett Diane Spencer, aki később tragikus sorsú hercegnő lett.

A hónap és a nap pedig a következőkről nevezetes:

Megszületett XV. Lajos 1710-ben, 1943-ban pedig Nádasdy Ádám író. 1833-ban ezen a napon mutatták be a Bánk bánt először Kassán.

 Hiszek benne, hogy ennyi információ alapján már tudod a dátumot….

 

[wptrigger id=51]

Kérhetsz segítséget, vagy megnézheted a megoldást

Keress rá egy internetes böngészőben a fenti adatokra.

1961.02.15.